Glasbewassing

Previous


Aan onze gespecialiseerde medewerkers stellen wij hoge eisen. Want cliënten stellen en dat is terecht, hoge eisen aan ons. 

Bij Berenschot Schoonmaakbedrijf zijn alle glazenwassers gediplomeerd als “vak­bekwaam glazenwasser”, VCA* gecertificeerd en werkt iedereen in representatieve, uniforme, bedrijfskleding.                                                                                                                                                                                                                         

Veel bedrijven hebben er moeite mee om hun ramen te laten wassen. Hier zijn verschillende redenen voor. Door de jaren heen wordt er steeds strenger gelet op de veiligheid van de werkzaamheden, met name in de glasbewassing. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om de ramen op grotere hoogte te laten wassen. Het is momenteel al verboden om met de ladder hoger te gaan dan 10 meter.

Er zijn diverse alternatieven bedacht, met name de hoogwerker. In de praktijk is gebleken dat dit niet altijd de ideale oplossing is, buiten dat het hoge kosten met zich mee brengt, kan het inzetten van een hoogwerker bemoeilijkt worden door begroeiing, parkeerplaatsen, te smalle paden, waterpartijen, sloten e.d.

Berenschot Schoonmaakbedrijf gebruikt daarom, niet alleen de conventionele middelen, maar ook moderne en innoverende gereed­schappen en hulpmiddelen om veilig en op correcte wijze al uw glas te kunnen wassen, ook op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. 

Wij gebruiken daarvoor de:

  • op het gebouw aanwezige voorzieningen;
  • onze hoogwerkers;
  • of we wassen met de steel’; de „Tele-wash glasbewassing”. 

Tele-wash glasbewassing

Tele-wash glasbewassing is een nieuw manier van glasbewassing. Veilig, gebruiks- en milieuvriendelijk en kosten besparend. Door het gebruik van gedemineraliseerd water ontstaat een uitstekend en streeploos resultaat. Bij deze werkmethode wordt gedegen gesproeid geborsteld en nagespoeld. Het tele-wash glasbewassingssysteem is o.a. inzetbaar op glas, omlijsting, gevelbeplating, gevelreclame en zonwering.

Tot 15 meter hoogte (4 etages) is het nu mogelijk om de glasbewassing vanaf de begane grond uit te voeren. Dit met behulp van een telescope-steel met aan het einde een borstel, waardoor osmose water (gedemineraliseerd; puur water verkregen door omgekeerde osmose) wordt gepompt (10 bar) om de ramen en omlijsting via de borstel te reinigen. Door het gebruik van osmose water droogt alles geheel streeploos op.

Onze objecten en de opdrachtgevers

Wij verzorgen alle objecten van groot tot klein, van laag tot hoog. Geen raam is te hoog voor Berenschot Schoonmaakbedrijf. Bij alle werkzaamheden worden steeds de wettelijk eisen op gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden nageleefd.

Al jaren hebben wij een intensieve samen­werking met projectontwikkelaars, aannemers, gebouw-exploitanten en -eigenaren. Dat doen we op basis van onze professionele boven­gemiddelde standaarden en tegen een markt­conform tarief.

Klik hier om meer informatie over onze dienstverlening aan te vragen.

|  Privacy    Disclaimer  |  KvK  A’dam: 35013283   BTW nr. NL.8203.34.145.B.01   EBN.VCA 06-340-1   NACE code K 74.70