Vloeronderhoud

Van grondige schoonmaak tot preventief onderhoud, elke soort vloer heeft zijn eigen behandeling nodig. Zo zijn sommige vloeren zonder problemen met water te behandelen en andere vloeren mogen juist niet met of niet met teveel met water in aanraking komen. Berenschot Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhoud alle soorten vloeren.

Tapijtreiniging

Bent u op zoek naar iemand die uw mooie tapijt grondig en professioneel kan reinigen?  De professionele tapijtreinigers van Berenschot Schoonmaakbedrijf reinigen uw vervuilde tapijt of vloerbedekking. Na het reinigen van uw tapijt brengen wij een beschermlaag aan tegen toekomstige vervuiling. Zo is uw tapijt beter beschermd en blijft hij langer schoon!

Parketvloer Reiniging

Na een grondige onderhoudsbeurt door Berenschot Schoonmaakbedrijf ziet uw parketvloer er weer uit als nieuw. Daarnaast werkt regelmatig onderhoud ook nog eens preventief. Parketvloeren die wij jaarlijks onderhouden gaan soms wel 20 jaar of langer mee!

Tegel vloeren

Het reinigen van een tegelvloer is een vak apart. Stenen vloeren variëren niet alleen in kleur maar vooral ook in materiaal. Verkeerde producten of verkeerd toegepaste behandeling(en) kunnen zorgen voor een slecht resultaat of zelfs schade aan uw tegelvloer. Berenschot Schoonmaakbedrijf beschikt over de kennis en de juiste producten. Samen met u bekijken we de vloer, kiezen de juiste handelswijze en producten en zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet!

Marmer vloeren

Marmer is een vrij ‘zachte’ natuursteen waardoor het gemakkelijk vloeistoffen opneemt en beschadigt.

Wanneer marmer niet goed wordt onderhouden kunnen er vlekken en krassen ontstaan. Berenschot schoonmaakbedrijf gebruikt speciale middelen om natuursteen als marmer schoon te maken en te onderhouden.

Linoleum vloeren

Linoleum staat bekend om zijn onslijtbaarheid, maar toch heeft het regelmatig onderhoud nodig. Mits goed onderhouden kan Linoleum wel 20 jaar mee! 

Linoleum onderhoud door Berenschot Schoonmaakbedrijf kan, bijvoorbeeld, bestaan uit het verwijderen van de oude waslaag of het machinaal reinigen van de vloer met een (neutraal) schoonmaakmiddel. Na het schoonmaak-proces brengen wij nieuwe waslagen aan en is uw vloer weer als nieuw.

Epoxy Gietvloeren

Epoxy gietvloeren zijn erg hard en worden daarom vaak toegepast in industriële ruimtes, showrooms, en kantoren. Om de Epoxy gietvloer schoon en representatief te houden adviseren wij eens per kwartaal een onderhoudsbeurt. Berenschot Schoonmaakbedrijf reinigt uw vloer grondig met behoud van zijn natuurlijke uitstraling.

Klik hier om meer informatie over onze dienstverlening aan te vragen.


|  Privacy    Disclaimer  |  KvK  A’dam: 35013283   BTW nr. NL.8203.34.145.B.01   EBN.VCA 06-340-1   NACE code K 74.70