Industriële Reiniging


U bent actief in de industrie. Uw installaties zijn de drijvende kracht achter de productie van uw bedrijf. Logisch dus, dat u er alles aan doet om ze optimaal te laten presteren. Goed onderhoud en regelmatige reiniging van uw installaties zijn daarom onontbeerlijk.

Ook is bewezen dat er een verband is tussen de productiviteit van personeel en de schoonmaak van de werkomgeving; dit alleen al zou een reden kunnen zijn om een industriële ruimte en/of een kantoor regelmatig schoon te maken.

Ook in de industrie voelen de mensen van Berenschot Schoonmaakbedrijf zich thuis. Wij draaien, bijvoorbeeld, voor het schoonmaken van een complete fabriek de  hand niet om.

Wij zien het als onze taak, u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Daarom werken we met:

 Een heldere projectaanpak

Vaste prijsafspraken

Realistische planningen

Helder inzicht in de voortgang en kostenontwikkeling van het project

In vertrouwde handen

Industriële reiniging is werk voor goed opgeleide specialisten. 

Het ‚ondeskundig' schoonmaken kan grote schade veroorzaken aan voorraden of aan kostbare apparatuur. In diverse bedrijven komen onze mensen iedere dag. De eisen zijn vaak zeer hoog. In de vis- en vleesverwerkende industrie bijvoorbeeld worden de machines dagelijks na het beëindigen van de productie gereinigd.

In veel gevallen inspecteert de technische dienst van het bedrijf ‚zelf’ overdag de machines. 

Dat kan alleen dankzij het feit dat mensen van Berenschot in de vroege ochtend het reinigingswerk voor hun rekening hebben genomen. Soms gaat schoonmaken zelfs over in desinfecteren. 

Zulke veeleisende opdrachtgevers hechten aan continuïteit en vakmanschap. Berenschot Schoonmaakbedrijf kan dat bieden.

Meerdere specialiteiten

Niet altijd vraagt de industrie om high-tech schoonmaakwerk. 

Berenschot Schoonmaakbedrijf heeft ook jarenlange kennis en ervaring als het gaat om glasbewassing (inclusief reiniging van kunststof en aluminium kozijnen), gevelreiniging, gevelimpregnering en het verwijderen van graffiti.

Pre Operationele (technische) reiniging

Soms moeten ook uw nieuwe installaties grondig worden gereinigd, al voordat ze in gebruik genomen worden. Tijdens de fabricage en de constructie kunnen bijvoorbeeld, roest, conserveringslagen of losse verontreinigingen ontstaan. Chemische behandelingen, zoals ontvetten, beitsen en passiveren, verwijderen deze voor de inbedrijfstelling. Zo heeft u de zekerheid dat uw nieuwe apparatuur direct goed en veilig in gebruik genomen kan worden

Klik hier om meer informatie over onze dienstverlening aan te vragen

|  Privacy    Disclaimer  |  KvK  A’dam: 35013283   BTW nr. NL.8203.34.145.B.01   EBN.VCA 06-340-1   NACE code K 74.70